Кой може да спре Надал? Григор в Топ 10 на претендентите



28-05-2018 10:12 | Николай Драганов

Рафаел Надал е суперфаворит за спечелването на рекордна 11-та титла от "Ролан Гарос".

 

Шампионът от миналата година най-вероятно ще защити трофея си и през тази, считат букмейкърите, които приемат залози за нова титла на Рафа при коефициент 1.36.


Най-голям шанс да спре Надал според букмейкърите има Александър Зверев, титла за когото букмейкърите оценяват с коефициент 8.50. След него са Доминик Тийм (12.00), Новак Джокович (13.00) и Марин Чилич (41.00). 


Веднага след това следва група тенисисти, сред които е и Григор Димитров, шансовете на които са оценени с коефициента 51.00. Освен Гришо там са още Кей Нишикори, Хуан Мартин дел Потро, Стан Вавринка и Давид Гофен.


От изброените вкуса на успеха в Големия шлем познават Джокович, Вавринка, Дел Потро и Чилич, а Доминик Тийм игра полуфинал през миналата година.

 

Ноле и Стан пък са единствените, печелили по веднъж "Ролан Гарос" - съответно през 2016-та и 2015-та година.

 

Логично според букмейкърите най-вероятният финал тази година в Париж е Надал - Зверев, въпреки че германецът до този момент никога не е прескачал четвърти кръг в който и да е турнир от Големия шлем, а най-доброто му постижение на "Ролан Гарос" и трети кръг през 2016-та година. Саша обаче е само на 21 години и се намира в отлична форма, като бе близо до победа над Надал на "Мастърс" турнира в Рим преди дни, но загуби финалния мач.


Повторение на финала във Вечния град и в Париж се оценява от букмейкърите с коефициент 4.00. Двамата са водачи на двете половини от схемата. Финал Джокович - Надал е оценен с 5.50 коефициент, а възможността за титлата да спорят Григор Димитров и Рафа - с 19.00.  

 

(коефициентите са на bet365.com)

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини