Григор Димитров срещу сърбин на старта на Ролан Гарос



Григор Димитров срещу сърбин на старта на Ролан Гарос
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
24-05-2018 20:35 | Станко Димов

Григор Димитров ще се изправи срещу Виктор Троицки на старта на „Ролан Гарос“. Това отреди тегленият преди минутки жребий за основната схема. Победителят между Димитров и Троицки ще играе срещу Николас Яри или Джаред Доналдсън в следващата фаза.

Това ще бъде шести двубой помежду им, като засега хасковлията води с 3:2 победи, а спечели и последният им мач в зала в София през 2017 година. През 2016-а обаче в единствения им дуел на клей, и то пак в първи кръг на "Ролан Гарос", Троицки спечели драматично в пет сета.

Българинът попадна в различни половини с шампиона Рафаел Надал, като двамата могат да се срещнат само на финал. На четвъртфиналите, поне според схемата, Гришо може да срещне Давид Гофен. Кръг по-рано обаче е възможен дуел с Новак Джокович.

Рафаел Надал, който е големият фаворит за трофея, ще започне участието си в Париж с двубой срещу Александър Долгополов. Рафа попадна в една половина с Марин Чилич. В другата част пък са играчи като Александър Зверев, Доминик Тийм, Григор Димитров и Новак Джокович.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини