Мико: Семейството ми продаде имот, за да играя (видео)



21-03-2018 12:37 | Станко Димов

Димитър Кузманов гостува в предаването „Преди обед“ по „Би Ти Ви“, в което говори за отлични старт на сезона, който прави. Припомняме, че пловдивчанинът спечели 2 титли на фючърс турнири в Анталия, където игра и на още два финала. В резултат на отличните резултати, Мико се изкачи до №307 в ранглистата на АТП.

„Направих много добра предсезонна подготовка в Барселона и това даде резултат. Честно казано не очаквах да играя толкова силно в началото на сезона. Надявах се, но не го очаквах“, коментира Кузманов.

Той призна, че съжалява единствено за представянето си на АТП 250 турнира в София, където участва в „уайлд кард“ и отпадна в първия кръг.

Мико също така разкри, че преди години на семейството му се е наложило да продаде апартамент, за да може Кузманов да продължи да пътува по турнири. „Тенисът е много скъп спорт. Много хора гледат само големите наградни фондове в турнирите, но докато стигнеш дотам не е никак лесно. Преди години семейството ми продаде един от апартаментите ни, за да мога да пътувам по турнири с вуйчо ми“, коментира Кузманов.

Той също така призна, че в момента не е обвързан. „Има няколко кандидатки, но не съм избрал още“, каза с усмивка на лице Мико.

Цялото интервю с тенисиста вижте в следващото видео:

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини