Григор: Това беше едно от най-тежките ми решения



Григор: Това беше едно от най-тежките ми решения
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
02-02-2018 18:50 | Станко Димов

Григор Димитров ще пропусне третото издание на турнира в София. Най-добрият български тенисист направи специално обръщение чрез БТА, в което разкри подробности около състоянието си.

„Аз и екипът ми трябваше да вземем едно от най-тежките решения досега, а именно да пропусна тазгодишното издание на турнира в София.

Днес сутринта беше последната ми медицинска консултация. За съжаление, няма да бъда 100 процента готов за следващата седмица. Ако играя, това би могло да доведе до допълнителни рискове и усложнения.

Ще ми липсва българската публика и тази невероятна седмица, която имах през миналата година. Бих искал да благодаря и на Sofia Open за тяхното търпение и усилия за това да има АТП турнир в България.
Благодаря ви за подкрепата!

Григор Димитров“

Припомняме, че през януари Димитров участва на турнирите в Бризбън и Мелбърн, където достигна съответно до полуфиналите и четвъртфиналите. Миналата събота българинът даде пресконференция в София, на която разкри, че има болки в рамото и участието му в София е под въпрос.

Григор Димитров е заявил за участие и турнира в зала в Ротердам, който е непосредствено след този в София. На този етап не е известно дали Димитров ще откаже и надпреварата в холандския град.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини