Григор Димитров: Очевидно е, че имам очаквания към себе си



13-01-2018 11:13 | Tennis24.bg

Григор Димитров не иска да прави прогнози какво го очаква на Откритото първенство на Австралия. Най-добрият български тенисист достигна до полуфиналите в Мелбърн преди една година, където беше спрян от Рафаел Надал в един от най-паметните двубои за сезона.

"Ако трябва да бъда честен, не искам да имам каквото и да е (шесто) чувство. Очевидно е, че постигнах някои неща, които винаги съм искал да постигна. Винаги желаех да бъда тенисист от първата петица на световната ранглиста. Постигнах това.

Исках да спечеля турнир от сериите "Мастърс 100". Направих и това. Не съм си мечтал, че мога да победя във финалния Мастърс в зала "О2" в Лондон, но постигнах и това", заяви хасковлията пред репортерите в Мелбърн.

Той призна, че чувството да бъде поставен под номер 3 в схемата е съвсем различно. "Това не значи абсолютно нищо. Разбира се, щастлив съм и много се вълнувам заради това, което направих.

Очевидно е, че имам очаквания към себе си. Искам да дам най-доброто", каза още Григор Димитров, който ще играе с квалификант в първия кръг от Откритото първенство на Австралия.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини