Над 100 награди за феновете на тениса



06-11-2017 15:54 | Tennis24.bg

Феновете на тениса ще имат възможност да спечелят повече от 100 награди от организаторите на третото издание на турнира Garanti Koza Sofia Open. 

 

Първата игра вече стартира, като участниците играят за 3 покани за VIP ложата за финалите на АТП в Лондон за 12, 13 или 14 ноември. В заключителния турнир сред 8-те най-добри през сезона при мъжете за първи път ще играе българин – победителят в  Garanti Koza Sofia Open 2017 Григор Димитров, който вече е №6 в световната ранглиста. 


Останалите финалисти в Лондон са Рафаел Надал, Роджър Федерер, Александър Зверев, Доминик Тийм, Марин Чилич, Давид Гофен и Джак Сок. Финалният за сезона турнир стартира на 12 ноември.


Желаещите да участват в играта трябва да отговорят на въпроса „Кои 4-ма играчи са участвали на финалите на Garanti Koza Sofia Open съответно през 2016 и 2017?” Да споделят публикацията на стената си във Facebook и да изпратят в лично съобщение до Facebook страницата на турнира трите си имена, адрес по лична карта и телефон за обратна връзка. В играта имат право да участват лица над 18-години. 


Победителите ще бъдат обявени на 08.11.2017г. на страницата на Sofia Open във Facebook и организаторите ще се свържат с тях за инструкции как и откъде да получат наградата си.


Наградата се получава на място в зала O2, Лондон. Наградата включва само и единствено поканата. Самолетни билети и нощувка не се поемат от Garanti Koza Sofia Open.

 

Предстои да бъдат обявени игри също за:

- 8 билета за двама за VIP ложата на Garanti Koza Sofia Open 2018

- Билети за всеки от дните на турнира

- 3 хвърляния на монета преди мач, заедно с билет за турнира за съответния ден и още много игри за феновете.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини