Вече е официално: Григор Димитров ще играе в София



31-10-2017 11:28 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще защитава титлата си от турнира в София. Новината, за която от Tennis24.bg съобщихме преди няколко дни, беше потвърдена официално на пресконференция в столицата.

„Не беше трудно да убедим Григор да участва в новото издание на турнира. Това, което той изпита миналата година в София е несравнимо. Спомням си как падна на колене и целуна корта след последната точка във финала. Усещането за него беше невероятно“, коментира турнирният директор Пол Макнами.

Самият Димитров се „включи“ в пресконференцията с кратко видео обръщение, в което разкри, че няма търпение надпреварата в София да започне. 

ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ВИЖТЕ ТУК!

Garanti Koza Sofia Open ще се проведе в периода 4-11 февруари 2018 година. Билетите за надпреварата официално ще бъдат пуснати в продажба от утре. Първият ден на турнира ще бъде със свободен вход за всички деца. Организаторите съобщиха, че и този път ще има пакетни билети.

Другите участници в турнира на този етап не са известни. Организаторите обаче изразиха надежда, че още няколко топ играчи ще пристигнат в столицата ни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини