Григор ще бъде водач в схемата в Стокхолм



13-10-2017 16:25 | Станко Димов

Григор Димитров ще играе в трета поредна седмица. След като отпадна на полуфиналите в Пекин и четвъртфиналите в Шанхай, и в двата случая от Рафаел Надал, най-добрият български тенисист ще участва идната седмица на турнира в зала в Стокхолм.

Надпреварата е специална за Димитров, който спечели първата си титла сред професионалистите именно на този турнир през 2013-а, когато победи на финала Давид Ферер.

Очаква се Григор Димитров да бъде поставен под №1 в схемата. Освен него в Стокхолм ще видим още Джак Сок, Кевин Андерсън, миналогодишния шампион Хуан Мартин дел Потро, Фабио Фонини, Робин Хаасе, Фернандо Вердаско и др. Първите четирима в схемата започват надпреварата директно от втория кръг.

Миналата година Димитров отпадна на полуфиналите, където беше спрян от Хуан Мартин дел Потро. Надпреварата в Стокхолм е сред последните в календара на Григор Димитров за годината. Той е заявил участие и на турнира в зала в Париж (30.10 – 05.11).

Ако успее да се класира сред първите 8 за годината, Димитров ще приключи сезона с участие на финалите на АТР в Лондон (12.11 - 19.11).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини