Феновете на Григор в Китай: Пригответе се за шоу



29-09-2017 14:47 | Tennis24.bg

Фенове на Григор Димитров в Китай си направиха специални фланелки, които ще носят по време на предстоящите му мачове в страната. Най-добрият български тенисист ще участва в Пекин, а после на „Мастърс 1000“ в Шанхай.

Преди година в столицата той стигна до финала в Пекин, където загуби от намиращия се във формата на живота си тогава Анди Мъри. "Пригответе се за шоуто на Григор. Измина цяла година. Гришо, чакаме те", написа китаец в Twitter.

Друг фен пък призна в социалните мрежи, че след отказването на Щефи Граф вече не гледа женски тенис, а следи само мачовете на Роджър Федерер, Хуан Мартин дел Потро, Григор, Томи Хаас и Стан Вавринка.

Рекордьорът по титли от Големия шлем Федерер призна, че физическото му състояние ще определи участията му до края на сезона. Швейцарецът ще играе в Шанхай, със сигурност в родния Базел и на финалите на АТП в Лондон, които са цел и на Димитров. Ако Федерер прецени, че трябва да пропусне някой турнир, това ще бъде „Мастърс 1000“ в Париж.

„Ще играя само когато съм подготвен“, заяви Роджър, който не се интересува от възможността да стане №1 в ранглистата. Разликата му с водача Рафаел Надал в момента е почти 2000 точки. / "24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини