Григор Димитров зарадва деца в Хасково



05-09-2017 11:42 | Tennis24.bg

Григор! Григор! Тези детски възгласи изпълниха пространството около зала "Спартак" около 10 часа сутринта. На кортовете "Юнак" пък въздухът беше още по-нажежен. Всички се суетяха около своя идол - Григор Димитров.

Много щастливи бяха и децата от близката градина, които направо през оградата подаваха ръчички, за да пипнат звездата. Някои от тях не вярваха на очите си, че той е тук и разговаря с тях.

"Говорим си, все едно всеки ден сме били заедно", радваха се и учителките на малките, които през цялото време обясняваха на децата кой е Гришо и че е за пример като спортист и човек.

Гришо е в Хасково само за два дни, дошъл е в малкото си свободно време в родния град, за да се види с родителите и близките си. Той обаче отдели и време да посети кортовете, където тренират децата и юношите от ТК "Хасково 2015", в който Григор е картотекиран като играч №1. Там се срещна и с кмета на Добри Беливанов.

Шампионът от "Мастърс 1000" в Синсинати остана само час на корта, той беше придружен от майка си Мария и баща си Митко Господинов.

Автор: Красимира Славова, Haskovo.net

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини