ВИДЕО: Григор тренира с Рафа в Ню Йорк



26-08-2017 09:00 | Николай Драганов

Григор Димитров ще стартира участието си на US Open срещу чешкия квалификант Вацлав Шафранек. Гришо е в частта на схемата, в която попаднаха и Рафаел Надал и Роджър Федерер. Рафа е потенциален съперник на Гришо на четвъртфиналите.


Двамата вече се срещнаха веднъж през сезона в Големия шлем, а това се случи на Australian Open, но едно стъпало по-високо - на полуфинал. Ако Димитров съумее да повтори представянето си, записвайки най-доброто си представяне на US Open, той ще играе най-вероятно с Роджър Федерер на тази фаза в Ню Йорк, стига Маестрото да не допусне изнена по-рано.


Но преди всичко това има ужасно много работа пред Гришо, а тя започва още от тренировките. По този повод той е провел престижна тренировка с Рафаел Надал вчера в Ню Йорк. Видео записът е с продължителност повече от 30 минути, като двамата тренират най-различни елементи от играта.


Любопитна подробност е, че Димитров и Надал отново тренираха заедно само преди няколко седмици преди началото на турнирите в Северна Америка. Григор беше в Испания и заедно с Рафа проведоха тренировка в Манакор, а след това участва на турнирите във Вашингтон, Монреал и Синсинати, като в последния успя да спечели титлата. 


Ето и видео от тренировката на Григор и Надал:


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини