Ясни съперниците на Григор, ако стигне III кръг на US Open



24-08-2017 19:27 | Любомир Тодоров

Организаторите на Откритото първенство на Съединените щати по тенис обявиха списъка на поставените 32-ама при мъжете и жените за утрешния жребия.

Както Tennis24.bg написа още в понеделник Григор Димитров ще бъде №7 в схемата. Водач в нея е Рафаел Надал, втори е Анди Мъри, №3 е Роджър Федерер и №4 Александър Зверев. Швейцарецът и германецът ще бъдат изпратени в половините на Надал и Мъри от жребия. От пето до осмо място освен българина са бившият шампион Марин Чилич, Доминик Тийм и Жо-Вилфрид Цонга.

С тези седем тенисисти Григор може да се срещне най-рано на четвъртфиналите. Позицията му означава, че Димитров ще играе срещу непоставени тенисисти в първите два кръга в Ню Йорк.

 

Ако стигне до третия, ще очаква някой от поставените от №25 до №32, ако продължат до тази фаза. Това са Карен Хачанов, Ришар Гаске, Пабло Куевас, Кевин Андерсън, Диего Шварцман, Адриан Манарино, Фелисиано Лопес и Робин Хаасе.


При дамите водачка на US Open е миналогодишната финалистка Каролина Плишкова. В долния край на схемата ще бъде Симона Халеп. Трета и четвърта поставени са Гарбине Мугуруса и Елина Свитолина. Под №32 е Лорън Дейвис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини