Григор Димитров: От първата точка играх на върхово ниво



19-08-2017 08:40 | Станко Димов

Григор Димитров се класира за полуфинал на „Мастърс 1000“ турнира в Синсинати за втора поредна година. Най-добрият български тенисист изигра отличен двубой срещу Юичи Сугита и се наложи с 6:2, 6:1 за по-малко от час игра.

„Чувството е много е добро, уверявам си. Чувствам се добре, харесва ми да играя в Синсинати. Обичам да бъда на централния корт. Тук имам добри спомени и всичко това ми помага, когато стъпя на корта отново“, коментира Димитров на пресконференция. 

„Не мисля, че съм направил нещо грандиозно, освен да играя по правилния начин днес. Радвам се, че успях да приключа за по-малко от час, да спестя малко енергия и да се подготвя за утре. 

Беше един от онези дни, в които просто трябва да се нагодиш към условията за игра. Точно това направих. Знаех, че трябва да го направя. От първата точка чувствах играта си на върхово ниво. Това ми помагаше през целия мач“.

В събота вечер, не преди 21:00 часа, Димитров ще се изправи срещу Джон Иснър в опит да се класира за първия си „Мастърс 1000“ финал. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини