Милиардер бил фен №1 на Григор в света



19-05-2017 18:07 | Tennis24.bg

Милиардерът Ричард Брансън пристигна на летището в София за първата си в България лекция за поощряване на предприемчивите хора у нас.

Някои от първите му думи в столицата пък бяха свързани с топ тенисиста ни Григор Димитров, който му гостува на личния остров в Карибско море в края на миналата година.

"Много съм запален по тениса и специално Григор Димитров, аз съм му най-големият фен", обясни предприемачът.

"Преди 5 години започнахме нещо уникално - "Некер къп". Всеки сезон се опитвам да го спечеля. Но тази година наистина бях в страхотна форма и тренирах непрекъснато. Събраха се страхотни професионалисти като Григор Димитров, Каролина Вожняцки, както и легендите Стефан Едберг и Тод Мартин. Те се присъединиха към амбициозните аматьори, които също искаха титлата.

Сменяхме си партньорите във формат всеки срещу всеки и мачовете бяха страхотни. Желание за победа имаха както топиграчи като Каролин и Григор, така и обикновените служители. Аз имах късмета да тренирам с Григор сутрин и вечер преди и след мачовете. Често го сравняват с Роджър Федерер и за мен бе страхотно да гледам отблизо как играе. Той определено притежава таланта да стигне до върха", каза Брансън в края на миналата година, след поредното издание на "Некер Къп", който той организира на частния си остров.

 

Снимка: Virgin

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини