Димитров и Шерцингер са разделени, причината - Шарапова?



14-05-2017 13:06 | Николай Драганов

Григор Димитров и бившата му приятелка и звезда на световния тенис Мария Шарапова демонстрираха изключително приятелски отношения по време на турнира в Мадрид, което веднага създаде предпоставка за редица спекулации. 


Няколко дни по-късно очакваното развитие е факт - в свой обширен материал британският таблоид The Sun твърди, позовавайки се на свои източници, че Гришо е пред раздяла със своята настояща любов Никол Шерцингер, а част от причината е и рускинята.


Според британското издание и неговите източници, Гришо и Никол не са се виждали от почти два месеца.

 

"Нещата не вървят добре. Не изглежда вероятно те да оправят нещата", цитира The Sun своя източник, който според изданието е разговарял с "приятели" на Никол. Историята му продължава.


"Никол е много заета жена, а Григор трябва да пътува много по света заради тенис календара. Напоследък тя имаше някои лични проблеми, с които трябваше да се справя, а Григор го нямаше, за да я подкрепи. Не, че той е лош човек - той е страхотен - но това не е връзка, която лесно може да бъде поддържана", твърди източникът на таблоида, който прилага и доста снимки на Гришо и Никол, както и такива от Мадрид, на които Димитров и Шарапова демонстрират близките си отношения.


"Те са в почивка. Това се е случвало и преди и са успявали да го преживеят. Но този път приятелите им са убедени, че е дошъл краят", пише още изданието, като отново цитира неназования си източник.

 

The Sun припомня, че Григор и Мария бяха заедно две години - от 2013 до 2015 година и подчертава разговорите на ухо и усмивките, които са си разменили в Мадрид преди дни.


"Свършено ли е всичко между Григор и Никол", пита изданието като коментар под водещата си снимка върху новината. 

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини