Гришо се разходи с камила в Маракеш



10-04-2017 09:15 | Николай Драганов

Водачът на схемата Григор Димитров и колегите му Борна Чорич, Диего Шварцман и Серхи Стаховски са в Маракеш за започващия днес турнир от сериите ATP 250. В неделя четиримата използваха свободното време, за да се насладят на едно от екзотичните преживявания, които предоставя Мароко - разходка с камила.


Гришо прие късен уайлдкард за надпреварата, а пред местни медии е признал, че посещава Мароко за първи път и е бил изкушен от възможността да поязди камила. "Страхотно е да откриеш ново място, прекарах си чудесно", коментира Димитров.


Младият Борна Чорич за разлика от Григор вече е бил в Маракеш - през миналата година той игра финал в турнира, загубен от Федерико Делбонис. Хърватинът обаче също е бил развълнуван от преживяването. "Това беше нещо ново за мен, наистина му се насладих", заяви той след кратката разходка с камила.


Намиращият се на рекордната за себе си 41-ва позиция в ранглистата Диего Шварцман също не спря да се усмихва и снима върху своето животно. Четвъртият "ездач" Серхи Стаховски пък е потенциален съперник на Гришо във втори кръг - той дойде от квалификациите, а в първи кръг днес ще се изправи срещу Томи Робредо.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини