Три български започват в квалификациите на Индиън Уелс



06-03-2017 12:24 | Станко Димов

Три български тенисистки ще започнат тази вечер участието си на изключително силния турнир на твърди кортове в Индиън Уелс. На игра в Калифорния ще видим Виктория Томова, Елица Костова и Сесил Каратанчева.

Сесил, която наскоро се завърна в националния отбор на България за „Фед Къп”, ще започне в Индиън Уелс срещу втората в схемата Карина Витхофт (Германия). Срещата е последна от програмата на Корт №2, като се очаква да започне в малките часове на вторник. При победа Каратанчева ще се класира за финал на квалификациите, където ще срещне участващата с „уайлд кард” американка Клеър Лу, или естонката Анет Контавейт.

Виктория Томова ще започне участието си в пресявките срещу Марияна Дуке-Марино от Колумбия. При успех софиянката ще премери сили с победителката от двубоя Мария Сакари (Гърция) – Яна Фет (Хърватия).

Срещу поставена в Индиън Уелс ще започне и Елица Костова. Кърджалийката ще играе на старта с Ин-Ин Дуан (Китай, №4), като при успех в решаващия двубой ще играе с ветеранката Франческа Скиавоне (Италия) или Катерина Козлова (Украйна, №23).

Припомняме, че място в основната схема в Индиън Уелс за поредна година имат Григор Димитров и Цветана Пиронкова. Хасковлията дори ще бъде сред поставените и ще започне директно от втори кръг.

СХЕМА НА КВАЛИФИКАЦИИТЕ В ИНДИЪН УЕЛС

ПРОГРАМА ЗА ДВУБОИТЕ ОТ ПЪРВИ КРЪГ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини