Григор Димитров започва срещу Зверев в Ротердам



Григор Димитров започва срещу Зверев в Ротердам
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
11-02-2017 13:59 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще стартира участието в турнира в зала в Ротердам срещу Миша Зверев. Германецът, който е по-големия брат на изгряващата звезда Александър Зверев, бе една от сензациите на Откритото първенство на Австралия, след като отстрани световния номер 1 Анди Мъри, а след това показа класа и отпадна срещу бъдещия шампион Роджър Федерер.

 

Димитров е поставен под номер 5 и е в долната част на схемата на турнира. Ако победи Зверев, в следващия кръг ще срещне квалификант. Евентуален противник в четвъртфиналите пък ще е Давид Гофен, който днес също ще спори за място на финала в София.

В същата част на схемата са и съперникът на белгиеца в полуфиналите у нас – Роберто Баутиста Агут и игралият само един мач в България номер 8 в света Доминик Тийм. Австриецът, поставен под номер 2 има най-тежко препятствие на старта в Холандия – Александър Зверев. Общо девет от участниците в Garanti Koza Sofia Open ще играят в Ротердам.

 

Водач в схемата е Марин Чилич, който се изправя срещу французина Беноа Пер. В турнира ще участват още Жо-Вилфред Цонга, Томаш Бердих и Люка Пуй.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини