Вярвате ли в успеха на Григор?



Вярвате ли в успеха на Григор?
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
06-02-2017 12:22 | Tennis24.bg

През януари Григор Димитров спечели 5-ата си ATP титла на турнира в Бризбейн, а след това ни направи още по-горди с играта си в невероятния петсетов сблъсък с Рафаел Надал на полуфинала на Australian Open. Сега всички българи са притаили дъх и очакват победата му в ATP турнира Garanti Koza Sofia Open, който се провежда тази седмина в "Арена Армеец"!

Бъдете повече от зрители – станете част от играта! Winbet Ви гарантира най-високия коефициент за победа на Григор Димитров пред родна публика! И това не е всичко - във връзка с Garanti Koza Sofia Open, WINBET Ви предоставя уникалната възможност да участвате в ежедневна томбола за спечелването на бонус без депозит в 7 поредни дни!

Всеки ден можете да спечелите един от трите бонуса без депозит съответно от 150, 100 и 50 лева. Единственото условие е да направите тенис залог на Winbet.bg в съответния ден! Колкото повече тенис залози правите, толкова шансът Ви за спечелването на един от тези бонуси се увеличава!

Този сезон Григор Димитров е във върхова форма, все по-силен и по-уверен е във всеки следващ мач. Сега е моментът да удвоите радостта от неговия триумф и да си гарантирате 100-процентова тенис емоция със спортните залози на WINBET!

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини