Григор, Федерер и Хаас пропяха (видео)



21-01-2017 11:26 | Tennis24.bg

Малко след като обяви в интервю "мога да готвя, мога да танцувам, но не мога да пея, аз съм ужасен певец", Григор Димитров показа, че липсата на този талант не го притеснява да опитва да го демонстрира. И то на живо пред отбрана публика. А вече и пред целия свят.

Легендата на световния тенис Роджър Федерер публикува видео на новооснована "момчешка банда". Вокалното тенис трио включва Федерер, Димитров и Томи Хаас. Докато са в Мелбърн за Откритото първенство по тенис на Австралия, топтенисистите използваха свободното си време за голяма веселба.  

Роджър, Григор и Томи изпълниха на живо песента Hard To Say I’m Sorry на американската група Chicago, докато музикалният продуцент Дейвид Фостър им акомпанираше на пианото, пише "24 часа".

Музикантът ги насочваше, като им даваше знаци, кога трябва да се включат. Класическата песен от 1982 г. не бе избрана случайно, тъй като Фостър е един от създателите й.

Самият Федерер се погрижи за промоцията на първия хит на тенис бандата, като пусна видеото в социалните мрежи с думите "Стартираме момчешка група". Интересно е каква оценка ще даде приятелката на Григор Димитров Никол Шерцингер на певческите умения на гаджето си. Тя беше водеща певица на хитовата момичешка банда The Pussycat Dolls.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини