Григор: Основната ми цел е да спечеля титлата (видео)



06-01-2017 12:43 | Станко Димов

Григор Димитров се класира за трети път в кариерата си за полуфинал на турнира в Бризбън. Това стана факт, след като българинът победи с 2:1 сета Доминик Тийм, в отделните части 6:3, 4:6, 6:3. След срещата Димитров сподели, че основната му цел е да спечели титлата в Бризбън.

„Доволен съм от мача днес. Тийм е невероятен играч. Играем заедно за втори път и съм сигурен, че пак ще се срещнем. Преди всичко това беше страхотен мач, мисля, че публиката се забавляваше. Аз съм щастлив от победата. Сега ще си почина и ще се подготвя за следващия ми двубой утре”, коментира Димитров в интервюто на корта.

„Сякаш играя на турнир от Големия шлем, щастлив съм да бъда тук. Със сигурност основната ми цел е да спечеля турнира. Играя тук от няколко години. Винаги се радвам да бъда тук и да играя за вас. Вие сте невероятна публика, благодаря ви за подкрепата”, каза още българинът.

В събота Григор Димитров ще се изправи срещу Милош Раонич, а залогът ще бъде място на финал в Бризбън. Двубоят е с начален час не преди 06:30 българско време.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини