Матс Виландер: Надал и Федерер няма да са същите



25-11-2016 16:49 | Tennis24.bg

Сезон 2016 ще остане в паметта на Рафаел Надал и Роджър Федерер с неособено цветни и светли краски. След многото контузии Рафа в момента е на 9-та позиция в световната ранглиста, а Роджър – чак 16-ти. Много специалисти вече са готови да отпишат двете големи звезди на последните 15 години в Тура. Сред най-големите скептици е шведът Матс Виландер.

„Ако трябва да сме честни, на 35 години Федерер надали ще спечели нова титла от Големия шлем, или пък ще се върне в Топ 3. Може би на моменти ще блести, но не съм сигурен. Колкото до Рафа – той още може да спечели някоя титла от „Ролан Гарос“. Но надали ще бъде отново някога заплаха на твърда настила. Той няма играта, която да му позволи това. Така, че няма как да стане пак номер 1. Нито пък Роджър.

Джокович също е в Тура от много отдавна, и затова интензитетът и мотивацията му във формата му се сринаха. И кой остава? Анди Мъри. Той наистина научи как да тренира упорито и още по-здраво, за да остане там, където е“, категоричен е шведът в интервю за ВВС.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини