Великолепната осморка се събра на кораб



11-11-2016 09:51 | Любомир Тодоров

Всички участници във финалите на АТР в Лондон на единично и на двойки се събраха на парти. То се проведе на историческия кораб от XIX век "Къти Сарк", който в момента е туристическа атракция.

В строги костюми се появиха "капитанът" Анди Мъри, Новак Джокович, Стан Вавринка, Милош Раонич, Кей Нишикори, Гаел Монфис, Марин Чилич и Доминик Тийм. Стилни бяха и двойките, които се борят за №1 на годината Пиер-Юг Ербер/Никола Маю, както и Джейми Мъри/Бруно Соареш.

На церемония Мъри получи почетен знак от АТР за това, че стана 26-ия тенисист, оглавил световната ранглиста. Той ще се опита да задържи позицията и след финалите в зала "О2", които започват на 13 ноември.

На партито бяха връчени и наградите на призьорите през сезона. Марин Чилич получи отличието за хуманист на годината на името на Артър Аш за дейността на своята фондация, която подкрепя образователни проекти по света и раздава стипендии на талантливи хърватски деца.

Взеха своите награди също Люка Пуй (за най-голям напредък), Тейлър Фриц (звезда на бъдещето), Боб и Майк Брайън (фаворити на феновете на двойки) и Магнус Нормен (треньор на годината).

Роджър Федерер, който спечели в категориите "Спортсменство" и "Любимец на феновете", и Хуан Мартин дел Потро ("Завръщане на годината") не присъстваха на събитието, но изпратиха видео послания.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини