Надал: Нямам причина да не бъда щастлив в момента



Надал: Нямам причина да не бъда щастлив в момента
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
11-05-2016 13:59 | Станко Димов

Рафаел Надал изрази увереност в силите си в навечерието на първия си двубой на „Мастърс 1000” турнира в Рим. Испанецът стартира в надпреварата в сряда, а негов първи съперник ще бъде Филип Колшрайбер. Рафа попадна в една част на схемата с Новак Джокович, като двубой между двамата е възможен още на четвъртфиналите. Във вторник вечер Надал, 7-кратен шампион в Рим, застана пред медиите и отговори на въпросите на репортерите.

„Утре (бел.ред. днес) няма да играя срещу Новак. Ще имам за съперник Колшрайбер. Той играе страхотно, спечели титлата в Мюнхен, игра полуфинал в Барселона и като цяло е в отлична форма”, коментира Надал.

„Той (Колшрайбер) играе отлично на клей, така че в момента това ме притеснява (а не двубой с Джокович). Моята игра също е на ниво. Спечелих 2 от последните 3 турнира, в които участвах. Това са тежки надпревари, а аз записах няколко добри победи, показах добра игра. Ако сега не съм щастлив не знам кога ще бъда”, каза още Рафа.

Колшрайбер има едва една победа над Надал – на тревните кортове в Хале. Останалите им 13 двубоя са завършили с успех за испанеца.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини