Григор пропусна тренировка, започва в Мадрид във вторник



02-05-2016 19:43 | Tennis24.bg

Златка Замова, кореспондент на Tennis24.bg в Мадрид

Григор Димитров не се появи за насрочената си между 17 и 18 ч тренировка на корт номер 12 в Каха Махика, забеляза кореспондентът на Tennis24.bg. Топтениситът ни го нямаше и на останалите кортове, а организаторите не успяха да дадат информация дали е тренирал по друго време.

Възможно е българинът да е почивал или правил физиотерапия след тежкия си финал в Истанбул и полет до Мадрид днес. Нашият се оплака от болки в бедрото след мача.

По програма Гришо трябва да стартира участие в Мутуа Мадрид Оупен утре. Мачът му с влезлия с „уайлд кард” испанец Пабло Кареньо Буста е трети по програма на 3-и корт „Аранча Санчес” (около 16,30 – 17 ч българско време) след тези на Кевин Андерсън – Гаел Монфис от 13 ч българско време и Саманта Стосър – Луцие Шафаржова.

Днес времето в Мадрид рязко се стопли и слънцето около обяд бе доста силно. Също трети мач на централния корт във вторник играе петият в схемата и 4-кратен шампион Рафа Надал с Андрей Кузнецов. Номер 2 Анди Мъри е първи на „Маното Сантана” в нощната сесия срещу Радек Щепанек или Вашек Поспишил.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини