Григор възхитен от организацията на турнира в Истанбул



27-04-2016 13:36 | Tennis24.bg

Станко Димов, пратеник на Tennis24.bg в Истанбул

Григор Димитров засипа с похвали организаторите на турнира на клей в Истанбул. Както е известно българинът е сред големите звезди в надпреварата, като и тази година е поставен под №2 в схемата. Григор не скри възхищението си от туристическата обиколка по Босфора, която той и някои от другите участници в турнира направиха във вторник вечер.

„Имах страхотен ден. Късно вечерта направихме разходка по Босфора, беше невероятно. Имах възможност да видя много красиви яхти, екскурзоводът също беше много мил. Не на всеки турнир имаш подобна възможност. С другите тенисисти много се забавлявахме. Организацията беше много добра”, коментира почетният гражданин на Хасково.

Българинът сподели и мнението си за спортния комплекс „Коза Уорлд оф Спорт”, където се провежда турнирът в Истанбул.

„Трафикът в града е много интензивен. Веднага щом пристигнах излязох на корта за тренировка. Познавам мястото много добре, знам къде е фитнеса, къде е всичко. Беше приятна изненада да видя, че покривът е завършен. Определено останах впечатлен от трансформацията, която видях в комплекса след само година пауза. Базата, която видях е страхотна. Има много кортове, което дава добри възможности за децата, а те са бъдещето. Тук съм с моя треньор и очаквам семейството ми да пристигне утре”, каза Григор.

Припомняме, че Григор Димитров стартира в Истанбул в сряда, а негов първи съперник е представителят на Румъния Адриан Унгур.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини