Шерцингер придружи Григор на партито в Акапулко (снимки)



22-02-2016 13:57 | Станко Димов

Григор Димитров се радва на компанията на дамата на сърцето си Никол Шерцингер. Двамата са в Акапулко (Мексико), където през тази седмица българинът ще участва на местния АТР 500 турнир.

В неделя вечер се състоя традиционното парти на тенисистите, като на събитието Григор Димитров присъства заедно с половинката си Никол Шерцингер. Това е втори случай, в който двамата се появяват публично пред медии. Първият бе в началото на януари в Бризбън (Австралия), където бяха заснети в романтична целувка.

Доволен от пристигането на звезда от ранга на Никол Шерцингер пък със сигурност е останал и турнирният директор на надпреварата в Акапулко, за когото това е допълнителна реклама.

ГРИГОР И НИКОЛ НА ПАРТИТО В АКАПУЛКО - СНИМКИ

Припомняме, че Григор Димитров е поставен под №7 в основната схема в Акапулко. Той ще започне турнира с двубой срещу Денис Кудла. При победа във втори кръг хасковлията ще срещне левичар – Жил Мюлер или Доналд Йънг. Григор Димитров е шампион от турнира в Акапулко през 2014-та година. Миналият сезон той отпадна във втори кръг, където претърпя поражение от Райън Харисън.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини