Димитров: Опитах всичко, но...



21-02-2016 08:11 | Любомир Тодоров

Четвъртият поставен Григор Димитров отпадна от турнира в Делрей Бийч снощи, след като отстъпи на Раджийв Рам с 4:6, 3:6. Българинът беше самокритичен след загубата. Ето какво заяви той.

"Не беше моят най-добър ден. Опитах всичко. Опитах да играя сервис-воле, пробвах да атакувам, да играя сечени топки. Абсолютно нищо не ми се получаваше. Ударите ми не бяха много зле, но съперникът изигра добър мач и всичко влизаше. Той правеше уинъри винаги, когато топката идваше на форхенда му", призна Димитров.

Григор заминава за Акапулко, Мексико, където ще участва в турнира от категория "АТР 500", който спечели през 2014 година.

"Той е голям тенисист, когато контролира нещата на корта и използва форхенда си. Да тичам от ъгъл в ъгъл след удари на Димитров не е моята игра. Затова се опитах да го огранича, доколкото е възможно и да нанасям пръв удари. Свърших добра работа", заяви Рам, който спечели и четвъртата си среща срещу хасковлията.

Финалът в Делрей Бийч ще бъде изцяло американски, след като Сам Куери спря завръщането на аржентинеца Хуан Мартин дел Потро. Гигантът се наложи в оспорван мач със 7:5, 7:5.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини