Григор Димитров на корта в понеделник



14-02-2016 17:12 | Tennis24.bg

Григор Димитров ще стартира участието си на турнира от сериите ATP 250 World в Делрей бийч в понеделник вечер. Първият мач на хасковлията след Откритото първенство на Австралия ще е в 19.30 ч. българско време. Съперник ще му е израелецът Дуди Села.

В следващия етап евентуален съперник на Григор ще бъде победителя от мача между Дамир Джумхур (№78) и Ричардас Беранкис (№102). Българските фенове имаха възможност да гледат и двамата на турнира Garanti Koza Sofia Open в „Арена Армеец“ през първата седмица на февруари.

Димитров е в долната половина на схемата и първият поставен, когото може да срещне е №8 в схемата Адриан Манарино. Двубой между тях е възможен на четвъртфинал. В тази половина попадна и Бърнард Томич, с когото българинът може да премери сили на полуфинал. В горната част на схемата попаднаха водачът Кевин Андерсън, гиганта от Хърватия Иво Карлович и Хуан Мартин дел Потро.

Турнирът в Делрей Бийч е от категория АТР 250 и се провежда на твърди кортове на открито. През последните две години шампион във Флорда ставаше представител на Хърватия – Марин Чилич (2014) и Иво Карлович (2015).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини