Добър жребий за Григор Димитров в Делрей Бийч



Добър жребий за Григор Димитров в Делрей Бийч
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
13-02-2016 09:04 | Станко Димов

Григор Димитров изтегли сравнително лек жребий за започващия идната седмица АТР 250 турнир в Делрей Бийч, Флорида. Българинът, който е поставен под №4 в основната схема, ще се изправи срещу Дуди Села на старта. Григор води с 3:0 победи над заемащия 91-ва позиция в ранглистата на АТР представител на Израел.

При победа, във втори кръг Димитров ще срещне Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина) или Рикардас Беранкис (Литва), които видяхме миналата седмица на турнира в София. Димитров попадна в долната половина на схемата и първият поставен, когото може да срещне е №8 в схемата Адриан Манарино.

Двубой между тях е възможен на четвъртфинал. В тази половина попадна и Бърнард Томич, с когото българинът може да премери сили на полуфинал.

В горната част на схемата попаднаха водачът Кевин Андерсън, гиганта от Хърватия Иво Карлович и Хуан Мартин дел Потро, за когото това ще бъде официално завръщане в тура.

Турнирът в Делрей Бийч е от категория АТР 250 и се провежда на твърди кортове на открито. През последните две години шампион във Флорда ставаше представител на Хърватия – Марин Чилич (2014) и Иво Карлович (2015).

ОСНОВНА СХЕМА В ДЕЛРЕЙ БИЙЧ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини