В САЩ: Никол вдъхновява Григор Димитров



12-02-2016 12:54 | Tennis24.bg

Новата приятелка на Григор Димитров му помага да играе по-добре през този сезон, смятат в САЩ.

Българската звезда в тениса от няколко месеца е с Никол Шерцингер, бивша на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън. Талантът от Хасково и певицата не пропуснаха да покажат на целия свят чувствата си в Австралия. Според американски анализатори Григор притежава талант, който да го изведе до номер 1 в света.

"Григор е с нов треньор в лицето на Франко Давин, който помогна на Хуан Мартин дел Потро да спечели Откритото на САЩ през 2009 г. Българинът започна силно сезона и може да се надява на успешна година, в която да покаже и че е силен психически. Той спечели по сет срещу Роджър Федерер и стигна финал в Сидни, но би трябвало да е разочарован, защото трябваше да го спечели.

Нека не забравяме какво може Димитров. Той е способен на всякакви трикови удари. В играта му има всичко - прекрасен сервис, гъвкавостта на Джокович, прецизен контакт с топката като Федерер и способността на Вавринка да печели точки с удари и от двете страни.

Димитров може да нарани и най-добрите и го е доказвал с победи срещу Джокович, Мъри и Вавринка. Надяваме се, че е преглътнал разочарованието от неуспешната 2015 г.", пише в коментара, който излиза седмица преди участието на Григор в турнира Делри Бийч във Флорида.

"24 часа"

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини