Баутиста Агут пристигна в София



01-02-2016 15:55 | Tennis24.bg

Водачът в схемата на дебютното издание на тенис турнира Garanti Koza Sofia Open Роберто Баутиста Агут пристигна днес в България. Испанецът, който е №18 в световната ранглиста, публикувана днес, дойде заедно със своя треньор Пепе Вендрел.

„За първи път съм в България и се надявам да се насладя на една добра седмица в София. Знам, че организаторите са положили големи усилия за първото издание на турнира. Играя добре от началото на годината, спечелих титлата в Оклънд, свърших добра работа на Откритото първенство на Австралия. Така че, съм сигурен, че ще се представя добре и тук“, заяви Баутиста Агут на летище „София“.

В първия кръг испанецът почива, а във втория очаква победителя от срещата утре Филип Краинович (Сърбия) – Марсел Илхан (Турция).

Организаторите обявиха и програмата на турнира за вторник. Участващата с „уайлд кард“ българска двойка Димитър Кузманов и Александър Лазов ще излезе в последен двубой на централния корт срещу третите в схемата холандци Уесли Коолхоф и Матве Мидлекооп. Срещата ще започне след края на двубоя между Краинович и Илхан, който е с начален час не преди 18:00 часа.

Програмата започва в 12:00 часа с мачовете Хьон Чун (Южна Корея) – Мариус Копил (Румъния) на централния корт в „Арена Армеец София“ и Матю Ебдън (Австралия) – Тимо де Бакер (Холандия).

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини