Халеп ще се оперира, аут е за дълго



Халеп ще се оперира, аут е за дълго
Свързани играчи
Тагове
24-01-2016 12:49 | Tennis24.bg

Сезон 2016 определено не започва по най-добрия начин за Симона Халеп. Световната №2 отказа в последния момент турнира в Бризбън, а след това записа и изненадваща загуба още в първи кръг на Australian Open.

Оказа се обаче, че Халеп е измъчвана от сериозни здравословни проблеми, заради които ще се подложи на операция. Новината бе съобщена лично от световната №2.

„Последните 6 седмици бяха изключително тежки за мен, тъй като се борих с инфекции в стомаха, носа и ушите. Това беше един от най-разочароващите периоди в кариерата ми. Не бях в състояние да тренирам и не можех да оздравея, въпреки че бях постоянно на антибиотик, с който се опитвах да преборя инфекциите.

Опитах да направя своя удар в Австралия, но инфекцията е все още в тялото ми и за жалост взех грешно решение, като участвах на Australian Open. След консултация с лекари реших да направя операция на носа ми, за да може проблемът да бъде решен”, съобщи Халеп.

Румънката потвърди, че ще пропусне двубоите за „Фед Къп” срещу Чехия, както и турнирите в Дубай и Доха. Халеп изрази надежди, че ще успее да се завърне на корта през март за турнира в Индиън Уелс, където има да защитава титла.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини