Григор за финала: Шансовете ни са изравнени



15-01-2016 17:21 | Tennis24.bg

Григор Димитров не скри задоволството си от факта, че след повече от година пауза отново е на финал в турнир от АТР. В събота сутрин (10:30 българско време) Димитров ще се изправи срещу действащия шампион Виктор Троицки във финала на турнира на твърди кортове в Сидни.

„Изгледах няколко двубоя на Виктор тук и мога да кажа, че е способен да играе невероятен тенис. Шансовете ни са изравнени и това ще е един от онези дни, в които и двамата ще сме щастливи от възможността да играем на финала.

Мисля, че имам добри шансове, защото играя все по-силно с всеки следващ мач, но същевременно се опитвам да не поставям допълнително напрежение върху себе си. Представям се на ниво и това е най-важното за мен”, коментира Димитров на пресконференция след срещата.

„Искам да играя на финал във всеки един турнир през сезона. Миналата година чувствах, че пропускам доста шансове и двубоите не се развиха по желания от мен начин, а на няколко пъти пропилях и мачболи.

Не можех да направя нищо друго, освен да приема това развитие и да работя, за да го променя. Щастлив съм, че отново ще играя финал, но целите ми са още по-високи. Приемам този турнир, както всеки друг и ще се подготвя сериозно за двубоя с Виктор, но и искам да се насладя на момента”, каза още българинът.

ГЛЕДАЙТЕ ФИНАЛА ОНЛАЙН ТУК

КОМЕНТАР НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини