Марадона трепери пред Федерер, той го дари с прегръдка



23-11-2010 21:10 | Станко Димов

Последният за сезона турнир вече е в разгара си. Очаквано на трибуните на луксозната зала О2 се забелязват знаменитости от всички краища на планетата. Бивши тенис величия, холивудски актьори, модели, политици и прочие.

 

Една личност обаче вече трети ден приковава вниманието на всички - Диего Армандо Марадона. Легендата на аржентинския и световен футбол и изявен привърженик на аристократичния спорт, макар и само като зрител. След като гордо се снима за спомен с Новак Джокович и Рафаел Надал, днес "Божията ръка" се добра и до Роджър Федерер.

 

"Да, срещнахме се, всичко мина нормално. Мисля, че той бе доста по-развълнуван от мен, което беше странно. Чух, че много ме харесвал. Това може само да ме радва, той е страхотен човек. За мен беше истинско удоволствие. Голям привърженик съм на футбола и се радвам, че се запознах с една легенда", коментира Федерер, който през лятото на Уимбълдън се здрависа и с английската кралица.

 

Марадона, който в събота посети футболната среща между Фулъм и Манчестър Сити, не пропуска да се покаже на големите тенис турнири. 50-годишният аржентинец изрази съжаление, че неговият сънародник Хуан Мартин Дел Потро е контузен и почти цяла година не може да се завърне на корта.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини