Неделчева в капан в Москва



03-01-2011 00:00 | Станко Димов
Най-силната ни бадминтонистка Петя Неделчева има транспортни проблеми и е затворена в хотел в Москва. Това съобщи нейният треньор Орлин Цветанов, който пътува с нея, в имейл до racketi.com.

Както е известно Петя успя единствена в света да се класира в челните осмици на две дисциплини – единично и на двойки с Анастасия Руских, за финалите на Супер сериите, които започват на 5 януари в Тайпе и са с общ награден фонд 500 000 долара.

„Пътуваме за Тайван на собствени разноски, с билети купени лично от нас. БФБадминтон, независимо че открадна от нас парите които бяха персонално отпуснати за Петя по моя докладна до Министъра на физическото възпитание и спорта, не е в състояние да осигури средства за участието на Петя във финалите! Наистина, от нашата федерация са обещали да ни възстановят средствата, но лъжите на ръководителите на БФБ са ни отлично познати”, пише Цветанов.

Неделчева е излетяла вчера с два часа закъснени за Москва по вина на Аерофлот. Заради проблеми след приземяването в руската столице, българите са изпуснали връзката за Пекин за 20 минути.

„Чакахме три часа да се начудят какво да ни правят и ни отложиха полета за тази вечер. Нямаме руски визи и заради това ни откараха под конвой в хотела на летището и сега сме в луксозен затвор! Хранят ни в стаята и независимо, че в хотела има фитнес и сауна, нямаме право да ги ползваме. Надяваме се вечерта наистина да излетим за Пекин и Тайпе. Защото първата среща на Петя е в сряда!”, завършва разказа си Орлин Цветанов.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини