Wimbledon по кината в 3D формат



07-03-2011 00:00 | Станко Димов
Полуфиналите при мъжете, както и финалите за мъже и жени на тазгодишното издание на турнира от Големия шлем Wimbledon за първи път в историята ще бъдат предавани в киносалоните по цял свят във формат 3D. Това съобщиха организаторите на най-старото тенис състезание в света, което през 2011 година ще се проведе от 20 юни до 3 юли в Лондон.

От Wimbledon подписаха днес партньорски договор с японския електронен гигант Sony. Възможността за транслиране на най-важните двубои от турнира ще бъде предоставена и на телевизионни канали, които имат възможност да предават триизмерно изображение.

„Ние се славим с приемственост в традициите, с уважение към наследеното от миналото. В същото време обаче на Wimbledon винаги търсим начини за подобряване на отразяването на турнира, като се опитваме да смесим традиции и иновации. Надяваме се, че новият формат за покзаване на срещите ще привлече младото поколение да започне занимания по тенис”, заяви изпълнителният директор на Всеанглийски лаун тенис клуб Йън Ричи.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини