Надал играе голф с Бекер и Кройф



20-10-2011 00:00 | Станко Димов
Тенисистът Рафаел Надал и известният голф играч Серхио Гарсия, които от години са добри приятели, ще участват за трета година на благотворителния "Про-ам" турнир по голф Кастельон Мастърс, който ще се проведе на Балеарските острови.

След като загуби още в третия кръг на тенис Мастърса в Шанхай, Рафа се върна в Испания, за да си почине и отново да възстанови тренировките си.
В родния си Манакор Надал реши да разнообрази ежедневието си със спорт, различен от тениса и за пореден път се спря на голфа, пише "Марка".
още по темата

"Това ще бъде трета година, в която заедно с Рафа ще играем заедно на този турнир. Първият път спечелихме. Той много обича голфа, а аз - тениса. Харесва ми да го гледам как играе", каза голфърът.

"Надявам се, че ще си прекараме страхотно", добави Серджо Гарсия на пресконференцията преди началото на благотворителното събитие, в което ще се играе по двойки и ще участват един професионалист и един аматьор.
Сред "аматьорите" могат да бъдат видени имената на куп звезди начело с Йохан Кройф, Борис Бекер и футболните специалисти Хавиер Клементе, Роберто Донадони, Кристиан Панучи и други, пише Спортни.бг.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Internazionali BNL d′Italia
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Рим, Италия
Настилка: Клей
Награден фонд: €8,862,111

Official Website | Livescore
Други новини