Надал и Мъри в лют спор за футболна битка



14-10-2010 01:35 | Николай Драгиев

Тенисистите обичат да се състезават по всевъзможни начини. Оказа се, че компютърна игра е в състояние да "разбуни духовете" дори между улегнали играчи като Анди Мъри и Рафаел Надал.

В Шанхай Мъри и Надал са си устроили сериозна битка на играта Pro Evolution Soccer. Надал е бил в отбор с аржентинеца Хуан Монако, докато на Мъри е партнирал неговият приятел Дани Валверду.

Дотук нищо изненадващо. Само че се оказа, че двата отбора така и не могат да изяснят казуса кой е спечелил в съревнованието.

В "Туитър" Хуан Монако победоносно е обявил, че той и Рафа са спечелили с 2:1 победи. Това обаче предизвикало гнева на Мъри, който бил ядосан, че латиносите не са спазили първоначалната договорка.

"По принцип се разбрахме да играем 2 от 3 мача. В първия те спечелиха. Във втория се стигна до продължения. Трябваше да изпълняваме дузпи, но те не знаеха как се бият, затова решихме, че ние печелим, тъй като те отказаха да продължат.

"Имаше и трети мач, който ние спечелихме. Поискаха да се изправим в четвърта среща, която Монако и Надал спечелиха. Така мисля, че резултатът е 2:2. Каквото и да смятат те, нашият отбор бе по-добър, което е най-важното," обобщи Анди Мъри.

А ето и версията на Рафаел Надал: "Няма да коментирам какво е станало, тъй като всички, които бяха с нас тази вечер, видяха какво се случи.

"Ако той е щастлив да лъже преди всички, няма проблем. Ние бихме, това е истината. Аз и Монако спечелихме с 2:1. Това е истината," категоричен бе Рафа.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини