Възстановеният Анди: Готов съм да ги смажа (видео)



15-08-2010 03:32 | Николай Драгиев

Най-добрият американски тенисист Анди Родик обясни слабото си представяне напоследък с вирусно заболяване. Това са показали тестове, които той си е направил, след като от известно време, той се оплакваше от "психическо и физическо изтощение".

 

Току преди стартиращия "Мастърс 1000" в Синсинати, лекарите са казали на Анди, че той е напълно готов за битки.

 

"Вирусът все още ми влияе, но вече съм по-добре и съм на път да се излекувам. Облекчението е по-скоро на психическо ниво, тъй като знам, че съм близо до пълно възстановяване," обясни Анди.

 

"Тренирах като луд това лято. Не можех да си обясня какво става. Предполагах, че съм излязъл от ритъм, но не можех да си обясня чувството на летаргия. Взех си 4-5 пъти допълнително почивка, което не ми се е случвало отдавна," призна още Родик.

 

За радост на феновете си Анди е на път да се включи на 100% в Синсинати. "Чувствам се значително по-добре. Добрите новини са, че съм готов да играя на топ ниво и да смажа конкуренцията. В Синсинати условията ми пасват и публиката ме харесва, което е най-важното."

 

Самият Родик почва с украинеца Серхий Стаховски в първи кръг, в трети го чака Робин Сьодерлинг, а на четвъртфинал Новак Джокович, евентуално.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини