Григор: Гаел е колоритен, в началото те шашка



27-11-2015 21:14 | Станко Димов

Григор Димитров разкри защо е избрал точно Гаел Монфис за свой съперник в демонстративния двубой в „Арена Армеец” в събота вечер. Българинът призна, че двамата са добри приятели и изрази увереност, че по време на срещата в София зрителите ще видят поредица страхотни изпълнения.

„Гаел е много колоритен. Сервира страхотно, движи се добре по корта. В първите няколко гейма, когато се изправиш срещу него, той те шашка. След това става по-трудно да намериш ударите си. Особено трудно е да се играе срещу Монфис на клей. Ако го срещнеш на „Ролан Гарос”, то все едно се изправяш срещу стена”, коментира Димитров на официалната си пресконференция преди двубоя.

„Няма да крия, че съм изключително развълнуван преди двубоя утре. Всеки един фен, който дойде в залата ще бъде изключително важен за мен. Двубоят е демонстративен, но това не означава, че няма да подходим сериозно, напротив. Надявам се да направим добър мач”, каза още Димитров.

Пресконференцията на Григор Димитров и Гаел Монфис премина при изключителен интерес, като на нея присъстваха над 40 представители на медии.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини