Сесил: Искам да бъда по-постоянна (видео)



10-11-2015 10:59 | Tennis24.bg

Искам да вляза в първите 100 на ранглистата и да се задържа там. Искам да бъда по-постоянна в резултатите си. Това каза в интервю за БНТ HD втората ни ракета при дамите Сесил Каратанчева.
Тенисистката говори за най-различни теми, свързани и с живота извън корта.

„Най-любимите ми хора са моето семейство. Имам си и любим човек от мъжки род, но не искам да разкривам подробности за него. Не му е лесно с моите чести пътувания и отсъствия, но това е условието да бъдем заедно и той го знае”, разкрива Сесил.

За свой любим град в Тура софиянката без колебания посочва Париж: „От една страна там съм постигнала най-големите си успехи на корта. Спечелих девическия „Ролан Гарос”, после имам добри резултати и при жените. От друга страна имам и много приятели в Париж. Винаги съм се чувствала страхотно в този град. Както обичам да казвам – Сесил обича Париж и Париж обича Сесил”.

Каратанчева признава също, че извън корта има много различни хобита: „Обичам да карам ски, обичам да чета книги, да рисувам. От скоро карам и мотор. Обичам да тичам, да се разхождам на чист въздух. Като цяло съм доста активен човек и има много неща, с които се занимавам, когато не съм на корта”.

Сесил говори и за нетрадиционното си хоби да отглежда змия. Влечугото се казва Скарлет и е кръстено на героинята от романа „Отнесени от вихъра”.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ СЪС СЕСИЛ ВИЖТЕ ТУК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини