Халеп с травма, под въпрос е за Сингапур



Халеп с травма, под въпрос е за Сингапур
Свързани играчи
Тагове
04-10-2015 15:44 | Tennis24.bg

Водачката в схемата на турнира в Пекин – Симона Халеп, напусна надпреварата още в първи кръг. Румънката получи контузия в двубоя си срещу Лара Аруабарена и беше принудена да се откаже още в първия сет при резултат 4:5.

Халеп започна силно срещата и поведе с 3:1 гейма, но в този момент контузи глезена на левия си край. Тя все пак остана на корта, но след като загуби 4 от следващите 5 гейма взе решение да се откаже, за да не усложни допълнително положението с травмата.

„Изпитвам болка в ахилеса и става все по-лошо. Надявах се, че с времето ще се подобри, но стана точно обратното. Не исках да рискувам, затова реших да се откажа. Изпитвах лека болка в Гуанджоу и Ухан, но тук положението стана нетърпимо”, коментира водачката в схемата Халеп.

Румънката изрази надеждите си, че ще успее да се възстанови навреме за финалите на WTA в Сингапур.

„Надявам се да бъда здрава и да мога да участвам на този важен турнир. Но в момента най-важното нещо е да бъда здрава, да не изпитвам болка. Ще видим какво ще се случи. Участие в Сингапур бе една от целите ми в началото на сезона. Сега ще си взема кратка почивка, това е сигурно, след което ще видим как ще се чувствам”, коментира Халеп.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини