Григор Димитров без конкуренция в България



01-10-2015 17:26 | Tennis24.bg

Григор Димитров е най-голямата звезда на България. Той зае първо място в класацията на родното издание на Forbes "Топ 70 на българските знаменитости". Отличието бе връчено на Георги Стоименов, личен мениджър на спортиста.

Класацията бе обявена на изискано парти снощи. На събитието в Esterhazi Bar гости бяха много родни знаменитости, сред които Сани Жекова, Мария Игнатова, Силвия Лулчева, Орлин Павлов, Магърдич Халваджиян, Владо Пенев, Рут Колева, Нора Шопова, Ненчо Балабанов и много други.

Най-младият участник в тазгодишната класация е талантливото дете от Разград – Крисия. Заедно с братята пианисти Хасан и Ибрахим те заеха второ място на детската Евровизия в Малта през ноември миналата година.

Ето и как изглежда топ 10 на класацията:

1. Григор Димитров, тенисист
2. Магърдич Халваджиян, продуцент
3. Слави Трифонов, ТВ водещ и продуцент
4. Кубрат Пулев, боксьор
5. Димитър Бербатов, футболист
6. Любо Нейков, актьор и продуцент
7. Графа, музикант и продуцент
8. Захари Бахаров, актьор
9. Мария Илиева, изпълнител
10. Ненчо Балабанов, актьор

Forbes Топ 70 на българските знаменитости следва методологията на американското издание. Критериите, по които е направено подреждането са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност - като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи.

Според критериите на Forbes в звездната класация попадат спортисти, музиканти, ТВ водещи и продуценти, актьори и режисьори, модели и артисти.

Източник: Expert.bg

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини