Григор Димитров: Искам един ден да спечеля US Open



Григор Димитров: Искам един ден да спечеля US Open
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
31-08-2015 16:50 | Станко Димов

Григор Димитров не скри желанието си един да спечели Откритото първенство по тенис на САЩ. Тази вечер българинът стартира в надпреварата, като в първи кръг ще има за съперник представителя на Австралия Матю Ебдън.

„US Open определено е един от най-интересните турнири в календара. Усещаш го от цялата истерия, която се получава около него. Може да видите реклами на турнира из целия Ню Йорк, на коли, автобуси, навсякъде.

Нямам търпение US Open да започне. Всичко, което искам да направя е, да спечеля този турнир. И ако това някога се случи, не знам как ще се чувствам. Чувството ще бъде ново за мен. Усещането ще бъде ново за мен и се надявам един ден да ми се случи, за да мога да го опиша”, коментира Григор Димитров в навечерието на битките в Ню Йорк, цитиран от онлайн изданието sport360.com.

При успешен старт, във втори кръг Димитров ще има за съперник някой измежду Михаил Кукушкин и Йен-Сун Лу. Припомняме, че миналата година хасковлията достигна до IV кръг в турнира, където бе спрян от Гаел Монфис.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини