Слух: Григор Димитров се връща в академията „Good to Great”



02-08-2015 13:33 | Станко Димов

Пореден слух за нов треньор на Григор Димитров витае из онлайн пространството. Този път информацията гласи, че Спортист №1 на България ще работи с 37-годишния швед Юхан Йортегрен, който е треньор в академията „Good to Great”.

Именно в тази академия Гришо тренира преди повече от две години (в началото на сезон 2013 с треньор Михаел Тилстрьом), след което започна работа с Роджър Рашийд.

Информацията за новия треньор на Димитров е на блога grigor-dimitrov-tenis.blogspot.com, който преди няколко дни твърдеше, че българинът ще работи с Иван Лендъл.

Както е известно, след отпадането в трети кръг на Уимбълдън Григор Димитров се раздели с Роджър Рашийд, с който работи в продължение на близо 2 години. Под ръководството на австралиеца Гришо спечели 4 АТР титли, достигна до полуфинал на Уимбълдън и записа рекордно класиране в ранглистата на АТР - №8.

През последните дни българинът се подготвяше в Маями, Флорида, където проведе няколко съвместни тренировки с Томаш Бердих. През идната седмица Димитров се завръща на корта на турнира във Вашингтон (АТР 500), където ще започне директно от втори кръг. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини