Григор Димитров тренира с Иван Лендъл в Маями (+ СНИМКА)



24-07-2015 12:26 | Станко Димов

Григор Димитров определено има динамично лято. След отпадането в трети кръг на Уимбълдън, българинът се раздели с треньора Роджър Рашийд, под чието ръководство записа най-големите успехи в кариерата си до момента, в това число 4 АТР титли и полуфинал на Уимбълдън.

В сряда вечер топ репортерът на ESPN Дарън Ровел съобщи, че Григор и Мария Шарапова вече не са заедно. През последните дни пък имаше информации, че Димитров ще работи с Иван Лендъл.

Истината е, че Димитров и Лендъл наистина са се засекли в тенис клуб в Бока Рейтън (Флорида), където българинът тренира през последните дни. На този етап обаче не е известно дали Лендъл е пътувал до Флорида специално за преговори с Димитров, или по други дела.

Един от треньорите в Бока Рейтън – Хафийз Хамийд, изрази недоумението си за всички спекулации, които се изписаха по адрес на Димитров и Лендъл. „Защо всички автоматично предположиха, че Иван бе тук заради Димитров???”, написа треньорът в профила си в Twitter.

Иначе Григор Димитров ще се завърне на корта след 10 дни на турнира на твърди кортове във Вашингтон, с който реално ще започне подготовката си за US Open. Дали Димитров ще има нов треньор в щаба си в американската столица, ще стане ясно в следващите дни.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини