Григор и Куери ще довършат битката във вторник



15-06-2015 23:01 | Станко Димов

Двубоят между Григор Димитров и Сам Куери от първи кръг на турнира в Куинс Клъб ще бъде доигран във вторник. Срещата бе прекъсната малко преди 9 часа местно време поради тъмнина. Резултатът в този момент бе 4:6, 6:3.

РАЗВИТИЕТО НА СРЕЩАТА ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

Григор Димитров започна колебливо мача и загуби първия сет, след като допусна пробив в деветия гейм. През втората част българинът продължи да допуска колебания, като особено проблемен бе иначе любимият му форхенд. Така след поредица от грешки Куери успя да поведе с 3:1 гейма и бе съвсем близо до това да затвори двубоя в два сета.

След втората пауза (при 2:3 от гледна точка на Димитров), българинът се разигра и влезе в страхотна серия, като не само успя да върне пробива, но и малко след това да направи втори такъв, с който да поведе с 5:3.

Последва безпроблемен сервис-гейм за Гришо и резултатът бе изравнен – 4:6, 6:3. В този момент обаче организаторите взеха решение мачът да бъде доигран утре.

Срещата със сигурност ще бъде доиграна на Централния корт, веднага след мача Кириос - Вавринка, който започва в 14:30 часа. Очаква се двубоят на Димитров и Куери да започне около 16:00 часа българско време.

ПРОГРАМА ЗА КУИНС КЛЪБ ЗА ВТОРНИК

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини