Румънска сензация определи Григор за най-атрактивен



03-06-2015 12:43 | Станко Димов

Не са една или две тенисистките, които определят Григор Димитров като най-атрактивния в мъжката професионална верига. Последната в списъка е младата румънка Андрея Миту, която до този сезон нямаше победа в турнир от Големия шлем, но през седмицата стигна 1/8-финал на „Ролан Гарос”.

Състезателката от Букурещ трябваше да отговаря на въпроси на фенове в Twitter и веднага посочи името на българина, но после добави, че не иска да засяга никого с избора си, пише „24 часа”.

В началото на годината Григор бе определен за най-привлекателния тенисист и в анкета на американски сайт за запознанства. В допитването на AshleyMadison.com се включиха общо 14983 потребители, като Димитров получи предпочитанията на 61.3 процента от жените. Зад него останаха испанецът Фелисиано Лопес с 53.4 процента и французинът Жо-Вилфрид Цонга с 50.8 процента.

Самият Григор вече е в Англия и започна подготовката си за турнирите на трева. В Лондон той тренира заедно с преборилия рак на лимфните възли Рос Хътчинс, Лейтън Хюит и Танаси Кокинакис.

Някои от феновете, които са гледали тренировките, споделиха, че Димитров е еднакво добър и в тениса, и във футбола, и въобще във всичко, с което се занимава.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини