Григор Димитров: Не е сега моментът за нов треньор



27-05-2015 11:46 | Станко Димов

Григор Димитров отпадна за втора поредна година на старта на „Роланн Гарос”. Българинът отстъпи с 0:3 сета пред Джак Сок, а след срещата говори пред микрофона на БНТ.

„Имах много точки, които можех да спечеля, но не го направих. Пропуснах много брейк-пойнти. Не използвах момента, за да взема сета (първия). За съжаление отново разочарование в Париж, но гледам напред.

Аз лично предпочитам да започвам рано турнирите. Понякога е тежко да чакаш повече за двубоя ти от първи кръг. Но всичко това е част от играта. Днешният ден определено беше едно голямо разочарование за мен, втора поредна година не мога да се събера и да изиграя добър мач (в Париж)”.

Относно варианта за треньорска рокада, Димитров коментира следното: „За момента няма как да го мисля това, нямаме и толкова много време да говорим с отбора дали ще вкараме някой нов в отбора. Със сигурност можехме и можем все още да обмислим някои от тези неща, но ако стане това нещо (треньорска смяна), ще стане по-късно през годината.

Куинс и Уимбълдън? Прекалено са далеч за момента. След такъв мач е много трудно да мисля за сезона на трева. Винаги съм позитивен, когато стъпя на тревен корт, винаги ми е приятно. На първо време ще си взема няколко дни почивка, в които да не мисля за тенис, за да мога да се освободя малко и да започна свеж сезона на трева”.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини